Print Friendly, PDF & Email

Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 26.9. do 30.9.2016

[box type=”note” align=”alignright” ]Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk [/box]

Pondelok

Polievka: Cviklová krémová s vajíčkom 0,33 l (1,3,7)

  1. Kuracie na kari s ovocím, dusená ryža 150 g (7)
  2. Pizza Salami – parad. z., syr, saláma, kukurica, červ. cibuľa 400g (1,7)
  3. Hrachová kaša s pečenou klobáskou, uhorka, chlieb 200 g,100 g (1)

Utorok

Polievka: Sedliacka s chlebom  0,33 l (1)

  1. Bravčový steak so slaninkou a volským okom, slovenská ryža, kapustový šalát 150 g(3)
  2. Pizza Funghi – parad. z., syr, šunka, šampiňóny 400 g (1,7)
  3. Penne Riviera – kur. mäso, špenát, niva, smotana 350 g (1,3,7)

Streda

Polievka: Francúzska s mušličkami 0,33 l  (1,3)

  1. Hovädzí stroganov, ½ ryža, ½ hranolky 150 g (7)
  2. Pizza Diavola – parad. z, syr, saláma, slanina, olivy, feferóny 450g (1,7)
  3. Koložvárska kapusta 300 g (3,7)

Štvrtok

Polievka: Lúsková kyslá, chlieb 0,33 l (1,7)

  1. Pečené kura s plnkou a ryžou, kompót 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Bačovská – parad. z., syr, slanina, klobása, bryndza, údený syr 450 g (1,7)
  3. Čerstvý šalát s grilovaným hermelínom, brusnice 300 g (7)

Piatok

Polievka: Krúpková so zeleninou 0,33 l (1)

  1. Bravčové medajlónky na dijónskej omáčke s pečenými zemiakmi s rozmarínom 150 g (7)
  2. Pizza ala Losos – smotanový základ s kôprom, syr, údený losos, červ. cibuľa 400 g  (1,4,7)
  3. Domáce slíže s orechami preliate maslom 300 g (1,3,7)

        

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.