Print Friendly, PDF & Email

Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 2.11. do 6.11.2015

Pondelok

Polieka:  Cesnaková krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Kuracie kúsky na ananáse, ½ ryža, ½ hranolky 150 g
  2. Pizza Rusticana – parad. z., syr, slanina, kukurica, artičoky, olivy 350 g (1,7)
  3. Cestoviny s tuniakom a cukinou – tuniak, cukina, kukurica , smotana, tavený syr (350g) (1,3,4,7)

Utorok

     Polievka: Zeleninová s písmenkami 0,33 l (1,3)  

  1. Hovädzie na kôprovej omáčke s parenou knedľou 150 g (1,7)
  2. Pizza ala Lenka – parad. z., omáčka Bolognese, rukolla 350 g(1,7)
  3. Strapačky s kyslou kapustou a opraženou slaninkou 350 g (1,3,7)

 Streda

Polievka: Fazuľová s údeným a rezancami 0,33 l (1,3)

  1. Brniansky vyprážaný rezeň s pečenými zemiakmi, čalamáda 150g (1,3,7)
  2. Pizza Šunková – parad. z., syr, šunka 300 g (1,7)
  3. Šalát Cesare – šalát s kuracím mäskom a parmezánom, pizza štangle 350 g (1,7)

Štvrtok

Polievka: Gulášová, chlieb 0,33 l (1)

  1. Zapekané kuracie prsia so špargľou, šunkou a syrom so zemiak. kroketami 150g (1,3,7)
  2. Pizza Calzone (prekladaná) – parad. z., syr, slanina, špenát, šamp. 350 g (1,7)
  3. Ohnivé držky na paprike s domácimi haluškami 120 g (1,3) 

Piatok

Polievka: Šampiňónová krémová  0,33 l (1,7)

  1. Bravčové stehno na divoko s dusenou ryžou, kyslá uhorka 150 g
  2. Pizza Provinciale – par.z., syr, šunka, slanina, kukurica, bar. rohy, vajce 350 g (1,3,7)
  3. Jabĺčka v župane s vanilkovým krémom posypané škoricou 350 g (1,3,7)

       

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747

Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks.

Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.