Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 26.10. do 30.10. 2015

Pondelok

Polieka:  Špenátová krémová s krutónmi (1,7)

  1. Bravčový plátok na lesných hríboch s pečenými zemiakmi v šupke, kapustový šalát
  2. Pizza Klasika – parad. z., syr, šunka, šamp., kukurica (1,7)
  3. Šalát Hector – vyprážané kuracie kúsky na čerstvom šaláte, pizza štangle (1,3,7)

Utorok

     Polievka: Hŕstková so zeleninou, chlieb (1)  

  1. Pečené kurča s plnkou, ryža, kompót (1)
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., klobása, slanina, šamp., cibuľa, bar. rohy (1,7)
  3. Kelový prívarok so sekanou, chlieb  (1,7)

 Streda

Polievka: Rascová s vajíčkom (3)

  1. Segedínsky guláš s parenou knedľou (1,3,7)
  2. Pizza Toscana – parad. z., kur. mäso, ananás, kukurica (1,7)
  3. Zapekaný karfiol so zemiakmi na milánsky spôsob (3,7)

Štvrtok

Polievka: Hokaido krémová s hoblinami parmezánu (1,7)

  1. Hovädzí tokáň na víne so slovenskou ryžou
  2. Pizza Diavola – parad. z., syr, saláma, slanina, olivy, feferóny (1,7)
  3. Hydinové rizoto s postrúhaným syrom a kyslou uhorkou (7) 

Piatok

Polievka: Hovädzí vývar s tirolskou knedľou (1,3)

  1. Kuracie frikasé so zeleninou, ½ ryža, ½ hranolky (7)
  2. Pizza Vegetariana – parad.z., syr, parad., kukurica, šamp., špargľa, brokolica (1,7)
  3. Slivkové gule s makom preliate maslom (1,7)

        Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747.

Váha mäsa na jednu porciu je 150 g v surovom stave. Váha prílohy po spracovaní je 200 g.

  Dobrú chuť!

 

 

 

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.