Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 27.2. do 3.3.2017

[box type=“note“ align=“alignright“ ]Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk [/box]

Pondelok

Polievka: Syrovo-bylinkový krém s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Vyprážaný bravčový Gordon Bleu s ryžou, čerstvý šalát 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Gyros Royal – parad. z., syr, kur. mäso, slanina, niva, cibuľa 450 g (1,7)
  3. Grécky šalát s feta syrom, olivová ciabata 300 g (1,7)

Utorok

Polievka : Zemiaková s paprikou  0,33 l (1)

  1. Chilli Con Carne v tortille s kyslou smotanou a postrúhaným syrom 150 g (1,7)
  2. Pizza Hawai – parad. z., syr, šunka, ananás 450 g (1,7)
  3. Špenátové halušky s nivovou omáčkou 300 g (1,3,7)

Streda

Polievka: Šošovicová kyslá , chlieb  0,33 l (1,7)

  1. Znojemské bravčové s tarhoňov 150 g (1,3)
  2. Pizza Quasimodo – parad. z., syr, saláma, klobása, cibuľa, niva, feferóny, šamp. 450 g (1,7)
  3. Francúzske zemiaky s kyslou uhorkou 300 g (3,7)

Štvrtok

Polievka: Zeleninová s cestovinou  0,33 l (1,3)

  1. Hovädzia sviečková na smotane s knedľou 150 g (1,7)
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, cibuľa, bar. rohy, šamp. 450 g (1,7)
  3. Vyprážaný hermelín s varenými zemiakmi a brusnicami 120 g (1,3,7)

Piatok

Polievka:  Gulášová s chlebom 0,33 l (1,3)

  1. Kuracie medajlónky na smotanovej omáčke zo zeleného korenia, ½ ryža, ½ zem. krokety 150 g (7)
  2. Pizza Prosciuto – parad. z., syr, prosciuto, mozzarella, rukolla, cherry paradajky 450 g (1,7)
  3. Tvarohovo-jablkové šišky s cukrom 300 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200 g., knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.