Print Friendly, PDF & Email

Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 2.1. do 6.1.2017

[box type=”note” align=”alignright” ]Ak chcete mať bezplatne zverejnené denné menu Vašej prevádzky na webe krakovany.sk kontaktujte nás: georgefilo@krakovany.sk [/box]

Pondelok

Polievka: Karfiolovo-hrášková s opečeným hráškom 0,33 l (1)

  1. Kuracie kúsky na orientálny spôsob s ryžou 150 g (7)
  2. Pizza Margherita – parad. z., syr, mozzarella, paradajky, bazalka 400 g (1,7)
  3. Penne Giusepe – šunka, slanina, šamp., smotana, syr bambino 350 g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Brokolicová krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Bravčový steak so slaninkou, pečené zemiaky v šupke s bryndzou a jarnou cibuľkou 150 g (1,3)
  2. Pizza Hawai – parad. z., syr, šunka, ananás 450 g (1,7)
  3. Kuracie kúsky obalované v sézame na čerstvom šaláte s americkým dressingom 100 g (1,3,7)

Streda

Pondelok: Paradajková s ryžou 0,33 l (1)

  1. Kuracie medajlónky na smotanovej omáčke zo zeleného korenia, ½ ryža, ½ hranolky 150 g (1,7)
  2. Pizza Sedliacka – parad. z., syr, slanina, klobása, šamp., cibuľa, bar. rohy (1,7)

      3.Špagety Aglio Olio Pfeferoncino – oliv. olej, cesnak, chery paradajky, petržl. vňať, parmezán 350 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Slepačí vývar s rezancami 0,33 l  (1,3)

  1. Pikantné bravčové soté v zemiakovej placke 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Brokoli – parad. z., syr, šunka, brokolica, kukurica, špargľa 450 g (1,7)
  3. Dukátové buchtičky na vanilkovom kréme 300 g (1,7)

Piatok

Sviatok – kuchyňa zatvorená

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní.

 

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.