Print Friendly, PDF & Email

Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 20.6. do 24.6.2016

Pondelok

Polievka:  Hŕstková, chlieb 0,33 l (1)

  1. Zapekané kuracie prsia s ananásom, syrom a šunkou, ryža 150g (7)
  2. Pizza Diavola – parad. z., saláma, slanina, olivy, feferóny 450 g  (1,7)
  3. Vyprážaný syr s hranolkami, tatarská omáčka 120g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Franfurtská, chlieb 0,33 l (1,7)

  1. Bravčový steak so šunkou a volským okom, nové zemiaky s petržl. vňaťou 150 g (1,3,7)
  2. Pizza Bačovská – parad. z., bryndza, slanina, cibuľa 450 g (1,7)
  3. Zapekané šampiňóny na čerstvom šaláte, bagetka 120 g (1,7)

Streda

Polievka: Zeleninová krémová s opečeným hráškom 0,33 l (1,7)

  1. Chili con Carne s ryžou 150 g
  2. Pizza na sladko s tvarohom a ovocím 450 g (1,7)
  3. Tuniakové cestoviny s kukuričkou a pórkom v smotanovej omáčke 350 g (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami 0,33 l (1,3)

  1. Gyros tanier s hranolkami, cesnakový dressing, šalát 150 g (7)
  2. Pizza Enciána – parad. z., šunka, slanina, encián 0 g (1,7)
  3. Hrachová kaša s pečenou klobáskou, chlieb 120 g (1)

Piatok

Polievka: Paradajková so syrom 0,33 l (1,7)

  1. Bravčové medajlónky na hrášku so zemiakovým pyré, šalát 150 g (1,7) 150 g (1,3,7)
  1. Pizza Quatro Formagi – parad. z., 4 druhy syra 450 g (1,7)
  2. Tvarohové knedlíčky so škoricovou posýpkou preliate maslom 350 g (1,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.