Print Friendly, PDF & Email

Piváreň u Notára Krakovany

Denné menu od 6.6. do 10.6.2016

Pondelok

Polievka:  Hrášková krémová s krutónmi 0,33 l (1,7)

  1. Kuracie prsia na mede a chili, ½ ryža, ½ americké zemiaky 150 g
  2. Pizza Šunková s kukuricou – parad. z., syr, šunka, kukurica 400 g  (1,7)
  3. Zemiaky na kyslo s karbonátkom, chlieb 350g (1,3,7)

Utorok

Polievka: Francúzska s mušličkami 0,33 l (1,3)

  1. Gazdovská bravčová roláda so štuchanými zemiakmi, čalamáda 150 g (1,3)
  2. Pizza Prosciuto – parad. z., syr, prosciutto, mozzarella, chery paradajky, rukola 450 g (1,7)
  3. Grilovaný hermelín s brusnicovým prelivom na listovom šaláte, opekaný toast 120 g (7)

Streda

Polievka: Domáci vývar s rezancami 0,33 l (1,3)

  1. Maďarský guláš s parenou knedľou 150 g (1,7)
  2. Pizza Spinaci– parad. z., syr, šunka, špenát, niva, šamp. 450 g (1,3,7)
  3. Koložvárska kapusta 350 g (3,7)

Štvrtok

Polievka: Sedliacka, chlieb 0,33 l (1)

  1. Záhradnícke bravčové mäso s tarhoňou 150 g
  2. Pizza Roma – parad. z., syr, saláma, olivy, cibuľa, chili papričky 450 g (1,7)
  3. Špaldové palacinky s džemom a nutelou 300g (1,3,7)

Piatok

Polievka: Šošovicová kyslá, chlieb 0,33 l (1,7)

  1. Kuracie Teriyaki s brokolicou, ryža 150 g (1,7)
  2. Pizza Frutti di Mare – parad. z., syr, plody mora, cesnak 400 g (1,4,7,14)
  3. Vyprážaný údený syr s varenými zemiakmi, tatarská omáčka 130 g (1,3,7)

Cena obedového menu 3,50 eur. Dovoz minimálne dvoch obedov. Kontakt:0948 669 747. Váha mäsa na jednu porciu je udávaná v surovom stave.  Váha prílohy na jednu porciu po spracovaní 200g, knedľa 4 ks. Ostatné gramáže sú udávané po spracovaní. Dobrú chuť!

Momentálne žiadne komentáre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú vyznačené * hviezdičkou.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.